17 maart 2021

Maak een folder Paasspecial

Paas folders, paasspecials, een paasassortiment en tal van aanbiedingen voor Pasen: het is duidelijk dat de detailhandel zich klaarmaakt voor Pasen. Met een folder breng je jouw assortiment letterlijk bij je klanten thuis. Daar kunnen ze op hun gemak hun keuzes maken. Een folder inspireert en zet aan tot aankopen. Tijd dus om aan de slag te gaan!

Gebruik de folder om jouw beste ideeën voor een gezellig Pasen te delen met de ontvanger van de folder. Denk aan tips voor een smaakvol Paas ontbijt, recepten voor een gezellige paasbrunch tot een sfeervolle aankleding van de dinertafel. Met een beetje creativiteit is zo veel mogelijk!   Bied inspiratie en een overzicht van de speciale paasproducten die je huis hebt en maak van Pasen voor iedereen onvergetelijke feestdagen.

Paas folders maken

Tal van grote retailers gaan je voor met het maken van aantrekkelijke Paas folders. Realiseer je dat ook met een beperkter budget veel mogelijk is. Met een dubbelgevouwen A3 maak je al een mooie Paas folder, helemaal op maat van jouw winkel, jouw doelgroep en jouw budget! Met wat mooie foto’s, aantrekkelijke aanbiedingen en pakkende teksten kun jij jouw Paas folder samenstellen.

Laat Pasen maar komen!

We gaan graag voor je aan de slag met het maken en/of verspreiden van een mooie Paas folder. Weten hoe? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com