15 februari 2023

Maak een flyer voor NLdoet!

Op 10 en 11 maart 2023 is het weer tijd voor NLdoet! Op die dag zet het Oranje Fonds vrijwilligerswerk in de spotlights. Iedereen wordt uitgenodigd om die dag een handje uit de mouwen te steken. Doet jouw vrijwilligersorganisatie mee aan NLdoet? Maak dan nu een flyer om mensen te enthousiasmeren om die dag mee te doen!

Een flyer is zo gemaakt en kan heel effectief zijn! Ook bijvoorbeeld om nieuwe vrijwilligers te werven. Kies voor een opvallende flyer met een pakkende, wervende tekst. Je kunt de flyer helemaal naar eigen wens laten ontwerpen. Houd daarbij de doelgroep voor ogen en zorg dat je met de tone of voice in je flyer de juiste snaar raakt. Laat in ieder geval duidelijk naar voren komen in je flyer welke NLdoet activiteit jullie aanbieden en hoe je daar als vrijwilliger aan mee kunt doen. Wie weet, is dat het begin van één of enkele nieuwe vrijwilliger(s) in jullie team!

Bepaal zelf het bereik
Prettig is dat je bij het verspreiden van flyers zelf het bereik kunt bepalen. Daarvoor kies je zelf de postcodes of de regio waar je flyer op de deurmat mag vallen. Zo weet je zeker dat je precies die mensen bereikt, die mogelijk in jouw vrijwilligersorganisatie aan de slag zouden kunnen gaan.

Flyers maken en verspreiden?
Bij Verspreiden.com zijn we ervaren in het maken en verspreiden van flyers. Dat kunnen we ook voor jouw vrijwilligersorganisatie doen. Weten hoe? Bel ons, telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com