9 februari 2021

Maak een flyer voor je afhaalloket

Winkels mogen open voor afhalen. Start jij met een afhaalloket voor kleding, boeken, huishoudelijke artikelen of sportkleding? Maak een flyer waarin je duidelijk jouw werkwijze uiteen zet. En, geef bij het afhalen direct een flyer met tips of aanbiedingen, zodat je deze klant kunt vasthouden.

Nu we door corona allemaal massaal thuis zitten, is het belangrijk af en toe van jezelf te laten horen. Zéker als je een bestelwebsite of -telefoonnummer hebt en een nieuw afhaalloket. Met een flyer kun je daar op een laagdrempelige en voordelige manier promotie voor maken! Slim is ook om daarnaast een flyer te ontwikkelen die je meegeeft bij het ophalen van de bestelling. Zo doe je aan klantenbinding. Op deze flyer kun je speciale items uit de uitverkoop melden, leestips geven of leuke ideeën fitness thuis. Wees creatief! Klanten die je nu bindt, heb je waarschijnlijk ook nog als de lock down voorbij is!

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Bedenk eenvoudig welke postcodes je wilt bereiken, en de verspreiding kan snel en eenvoudig voor je geregeld worden!

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyers voor jouw afhaalloket. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com