10 februari 2022

Maak een flyer met Olympische ringen

Door folders te verspreiden rond de Olympische Winterspelen in Peking kun je aanhaken op een populair en veel bekeken sportevenement. Er zijn tal van bedrijven die zich willen presenteren met de Olympische waarden in het achterhoofd. Ook veel soorten winkels kunnen hier op een slimme manier op inhaken. Met een goede folder, huis aan huis bezorgd, win je met de Olympische Spelen!

Folders worden in Nederland nog steeds volop gelezen! En dat niet alleen, bijna de helft van de mensen die de folder leest, kóópt ook regelmatig een product uit de folder. Dat kan dus ook jouw folder zijn! Een folder die in het teken van het sportevenement van het jaar staat, krijgt zéker de aandacht!

Olympische aanbiedingen

Wie creatief nadenkt, kan allerlei aanhakers bedenken. Voor winkels die wintersportkleding verkopen is de link makkelijk te maken. Maar denk ook aan schaatsen, sportkleding, gezonde voeding en sportscholen. Bedenk een leuke Olympische aanbieding en trek zo extra of nieuwe klanten naar je winkel.

Folderverspreiding rond de Olympische Spelen

Wij maken en verspreiden folders. Daar is verder geen woord Chinees aan. Wil je meer weten over de mogelijkheden om folders te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com