8 mei 2023

Los op de mat: 100% aandacht

Met een folder wil je je doel bereiken. Wat dat doel ook is. Als ondernemer wil je de lezer overtuigen om naar jouw winkel of bedrijf te gaan. Voor een overheidsinstelling is het delen van informatie misschien belangrijk. Om jouw doel te bereiken, is de keuze voor ‘los op de mat – verspreiding’ de juiste keuze. Daarmee weet je zeker dat jouw folder opvalt!

Los op de mat betekent dat jouw folder, flyer of ander drukwerk los op de deurmat van jouw doelgroep valt. Daarmee profiteer je optimaal van de kracht van de brievenbus. Los op de mat betekent dat je drukwerk exclusieve aandacht krijgt en niet hoeft te concurreren met andere reclame-uitingen in de brievenbus. Dat maat los op de mat erg aantrekkelijk. Je drukwerk wordt daardoor door de ontvanger met de volle 100% aandacht bekeken.  2,2 minuten om precies te zijn. Dat staat gelijk aan 4 TV commercials!

Juiste brievenbus

Een ander voordeel van de los op de mat verspreiding is dat de verspreidkwaliteit erg hoog is. Deze vorm van verspreiding is daarom erg interessant voor bedrijven die 100% zekerheid willen dat hun drukwerk bij iedere geselecteerde brievenbus op de deurmat valt. Concreet betekent dit dat je  binnen het potentieel bereik van 5 miljoen huishoudens gericht postcodes, wijken, straten of zelfs adressen kunt selecteren die aansluiten bij jouw wensen.

Wil je jouw drukwerk los op de mat verspreiden? Bestel dan direct huis-aan-huis verspreiding los op de mat.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com