6 april 2024

Lokale zichtbaarheid wérkt bij vacatures

Vacatures? Maak dan werk van je lokale zichtbaarheid. Dat kan offline, bijvoorbeeld door te kiezen voor een direct mail aan een geselecteerde doelgroep. Of online, door een bannercampagne te starten via ons platform Zichtbaar.nu. Eén ding is zeker: lokale zichtbaarheid wérkt!

Direct mail verspreiden
Een direct mail valt rechtstreeks op de deurmat bij de ontvanger. En die ontvanger, die kun je heel precies selecteren. Misschien heb je voor komende zomer wel een heleboel vakantiekrachten nodig? Dan kun je je direct mail zo verspreiden dat deze in de brievenbus valt bij gezinnen met tieners in huis. Inderdaad, precies jouw doelgroep!

Online banner
Een online banner campagne is ook een goed middel om in the picture te komen bij jouw doelgroep. Je kunt precies de postcodes aangeven waar jouw online advertentie zichtbaar moet zijn. Met andere woorden, jij bepaalt zelf waar en hoeveel mensen jouw banner zien. Wie zorgen dat de online advertentie, waarmee je vakantiekrachten werft,  zichtbaar is op een groot aantal populaire websites en apps.

1+1=3
Natuurlijk kun je online en offline met elkaar combineren. Dat is zelfs een heel goed idee. Een goede online campagne in combinatie met een offline marketingactie kan zorgen voor nog betere resultaten.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com