24 februari 2022

Lokale partij? Kies voor lokaal verspreiden!

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Tal van lokale partijen staan te popelen om (opnieuw) zitting te nemen in de gemeenteraad en/of het gemeentebestuur. Natuurlijk wordt dat door de kiezer bepaalt. Wil je met jouw politieke boodschap in beeld komen bij de lokale kiezer? Kies dan voor de lokale verspreiding van jouw verkiezingsfolders. Verspreiden kan op postcodeniveau nauwkeurig. Zo weet je zeker dat de juiste kiezers bereikt.

Met de huis-aan-huis verspreiding van jouw verkiezingsfolders kom je in beeld bij je kiezers. In je folder kun je ingaan op je plannen en wensen voor de gemeente. Maak de meerwaarde duidelijk van een stem op jouw partij!

Trek de aandacht

Het is belangrijk dat je folder opvalt op de deurmat. Speel daarom in op een actualiteit binnen de gemeente of gebruik een foto van een bekende inwoner van jouw gemeente. Dat is misschien de lijsttrekker, maar kan ook een lijstduwer zijn die populair is onder de inwoners. Als je de aandacht hebt, kun je vervolgens in duidelijke taal en met overzichten en afbeeldingen duidelijk maken waarvoor je staat.

Folders verspreiden op postcodeniveau?

Bij welke postcodes wil jij op de deurmat vallen? Laat het ons weten, dan verzorgen wij de verspreiding van jouw verkiezingsfolders! Stem af op Verspreiden.com, via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com