11 november 2021

Lokaal winnen door stem te laten horen

Op 16 maart 2022 zijn er in heel Nederland weer gemeenteraadsverkiezingen. Dan kiezen Nederlanders wie hen in de gemeenteraad gaan vertegenwoordigen. Om verkozen te worden, moeten mensen je natuurlijk wél kennen! Met een slimme online en offline campagne bereik je meer kiezers. Kortom, om lokaal stemmen te winnen, moet je lokaal jouw stem laten horen.

Lokale zichtbaarheid is belangrijk. Daar om draait het in de gemeentepolitiek. Politici zijn benaderbaar en staan dichtbij de kiezer. Juist lokaal kun je heel gericht je politieke boodschap en de plannen voor jouw gemeente verspreiden. Zo weten kiezers wat een stem aan jou of jouw partij hen gaat brengen.

Online en offline

Mensen enthousiasmeren voor grote politieke bijeenkomsten wordt steeds moeilijker. Het is daarom belangrijk dat je zelf de kiezer opzoekt. Dat kan met flyers, die huis aan huis verspreid worden. Met posters die overal in de gemeente worden opgehangen en met slimme online bannercampagnes, die de potentiële kiezers ook online triggeren en informeren over jouw politieke ambities.

1 + 1 = 3

Bij politieke campagnes als deze geldt vaak dat één en één drie is. De inzet van meerdere kanalen versterkt de boodschap van álle kanalen. Door meerdere kanalen te gebruiken bereik je jouw doelgroep op verschillende tijdstippen van de dag. Onderzoek toont aan dat wanneer potentiële kiezers via verschillende kanalen berichten krijgen de niveaus van betrokkenheid 166% hoger zijn dan wanneer één enkel kanaal werd ingezet.

Meer weten over de gemeenteraadsverkiezingen?

Wij zetten graag samen met jou een goede lokale campagne op: jij de politieke ambities, wij de kennis en kunde om die zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of e-mail je vraag naar support@trainews.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com