30 oktober 2018

Lokaal folders verspreiden

Folders, we kennen ze allemaal van de folderpakketten en de weekkranten waarbij folders ingestoken zijn. Vaak maken grote landelijke spelers gebruik van deze mogelijkheid om folders huis aan huis te verspreiden. Via Verspreiden.com kun je ook als lokale speler tegen geringe kosten je folders laten bezorgen. Weinig kosten en groot effect, dat is zeker.

Niet iedere winkel, restaurant of schoonheidssalon heeft een enorm groot bereik. En dat hoeft ook niet. Sommige ondernemers richten zich bewust op een klanten in een straal van 10 of 20 kilometer rond hun zaak. Ook deze klanten kun je met folders bereiken. Selecteer de eenvoudig de postcodes en je folders worden er verspreid.

Folders maken of láten maken

Wie via Verspreiden.com folders laat verspreiden, kan zelf de benodigde folders aanleveren. Wil je helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor de mogelijkheid van drukken en verspreiden van folders ineen. Je rekent in één keer af en kunt erop vertrouwen dat jouw folders in de juiste brievenbussen vallen.

Folders werken

Jaarlijks wordt de populariteit van folders onderzocht. Ook het meeste recente onderzoek wijst uit dat folders volop worden gelezen. Dus ook jouw folder! De helft van de respondenten zegt aan regelmatig producten uit folders te kopen. Zij gebruiken de folder voornamelijk om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en vinden ze dan ook overwegend informatief en handig. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen.

Starten met folders?

Wij helpen je graag met je eerste folders. En daarna! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com