10 december 2019

Ligt jouw kerstmenu al op de deurmat?

Kerst komt eraan. De hoogte tijd om jouw kerstmenu lokaal onder aandacht te brengen. Weten de gasten welke menu’s je serveert met kerst? Maak snel een flyer en laat deze lokaal huis aan huis verspreiden. Effect gegarandeerd!

 

Flyers zijn een prima manier om relatief goedkoop en eenvoudig te communiceren met je doelgroep, over je kerstmenu bijvoorbeeld en al het lekkers dat je jouw gasten met kerst serveert. Vermeld op je flyer het menu, de prijzen en natuurlijk ook belangstellenden snel en eenvoudig een tafel kunnen reserveren. Misschien is het een leuk idee om er een extraatje bij te doen. Een flyer met een geslaagde kerstactie levert nog meer rendement op. Suggesties voor een kerstactie? Wees creatief: denk aan een fles wijn of een fles glühwein voor thuis, serveer ieder 4 menu gratis of geef bij reservering voor zes personen een cadeaubon die je gasten in 2020 kunnen besteden.

Een flyer heeft één enkel blad

Een flyer bestaat uit één enkel blad (vaak A5 formaat) dat aan één of twee zijden bedrukt is. Een flyer is het perfecte middel als je wilt opvallen en mensen nieuwsgierig wilt maken. Een flyer is geschikt voor een korte boodschap, bijvoorbeeld als je jouw kerstmenu wilt aankondigen. Bij een flyer moet de boodschap direct duidelijk zijn, want een flyer heeft geen bewaarfunctie.

Goede keuze

Flyers laten drukken of printen is een goede keuze voor kleine ondernemingen, omdat het betaalbaar is. Flyers kunnen goedkoop worden geprint of gedrukt. Ook het lokaal verspreiden, kan voordelig. Je selecteert zelf de postcodegebieden en kunt zo heel gericht je flyers verspreiden.

Meer weten over flyers?

Met je kerstmenu’s kunnen we je niet helpen, maar met je flyers wél. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com