1 maart 2016

Lekker de tuin in

Een goede timing voor folderverspreiding voor tuincentra zijn de maanden maart tot en met juni. De dagen worden langzaam langer en de tuin verdient alle aandacht om weer heerlijk te kunnen genieten. In een goede folder spreek je de lezer hierop aan. Nieuwe planten nodig? Is de schutting in orde? En wat te denken van een nieuwe lounge set, barbecue of heuse buitenkeuken.


Kracht van folders

Een folder is een ideaal middel om te laten zien dat je tuincentrum klaar is voor de zomer. Met mooie foto’s en wervende teksten prikkel je de lezer om na te denken over eigen tuin en balkon. Overtuig met duidelijke voorbeelden en trek de lezer over de streep met een aantrekkelijk voordeeltje. Een gratis bak perkplanten, barbecue handschoenen of compost.

Folderverspreiding

Eenmaal klaar dan kun je je folder op verschillende manieren verspreiden. Je kunt kiezen voor gesealde verspreiding, dus in het wekelijkse sealbag pakket in de brievenbus. Voor veel ontvangers is het heerlijk rustmomentje om alle folders door te nemen. Je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder rechtstreeks op de mat komt te liggen. Zeker een kleurrijke folder van een tuincentrum heeft dan een sterke aantrekkingskracht om even bekeken te worden. Tot slot kun je kiezen voor de verspreiding door de postbode. Je folder wordt dan exclusief bezorgd en kan dus ook rekenen op exclusieve aandacht.

Wil jij folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com