4 december 2023

Leer van Allerhande: deel inspiratie

De Kerst Allerhande is een leerzaam voorbeeld voor winkeliers en retailers die in de kerstmaand goede zaken willen doen. Zo’n mooi magazine maken is natuurlijk top, maar ook met een meer bescheiden folder en een voordeliger formaat kun je je klanten inspireren. Deel een folder met jouw lekkerste recepten uit in je winkel of laat deze (lokaal) huis aan huis verspreiden. Juist in deze maand lezen mensen graag folders. Ze brengen ontspanning en bieden inspiratie. Jouw folder trekt ongetwijfeld mensen naar jouw winkel.

De kerstperiode is voor veel winkels en supermarkten de belangrijkste periode van het jaar. Ieder jaar zorgt de week voor Kerst voor de grootste omzet binnen de supermarktbranche. De feestmaand biedt je als winkelier ook de gelegenheid om je te presenteren als dé lokale winkel voor lekker eten en drinken. Met een mooie, inspirerende folder kun je de relatie met je klanten versterken en nieuwe klanten voor je winkel winnen.

Deel je lekkerste recepten
Voordat je met je folder aan de slag gaat, is het slim om te kijken met welke producten uit je assortiment je wilt gaan scoren. Zorg daarnaast dat je goed op de hoogte bent van trends. Vervolgens kun je aan de slag gaan. Deel bijvoorbeeld jouw lekkerste kerstrecept en vraag enkele van je medewerkers dat ook te doen. Natuurlijk met leuke foto’s erbij. Misschien wel uit de oude doos? Daar smullen je klanten van! Natuurlijk kun je deze foto’s en recepten ook online delen! En in je winkel kun je door middel van displays het recept én alle ingrediënten aanprijzen. Zo maak je een totaalconcept en zorg je voor herkenning bij je klanten.

Folder verspreiden
Als je je folder bedacht en samengesteld hebt, kun je deze via je winkel verspreiden. Wil je meer aandacht – en jouw folder verdient dat – dan kun je kiezen voor huis aan huis verspreiding. Dat regel je eenvoudig en snel met Verspreiden.com. Tot op postcode niveau kun je aangeven waar jouw folder verspreid moet worden. Dat regel je heel eenvoudig, direct in onze webshop!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com