30 november 2021

Laat je zien met een bedrijfsmagazine

Bedrijfsmagazines hebben een hoge attentie- en bewaarwaarde. Met een bedrijfsmagazine kun je je bedrijf of organisatie in al haar facetten presenteren aan relaties, klanten, medewerkers of andere stakeholders. Een bedrijfsmagazine is een krachtig middel. Het lezen van magazine is voor veel mensen een prettig offline leesmoment. In combinatie met andere communicatiemiddelen, kan een magazine je helpen de identiteit van je bedrijf te versterken en zo relaties te binden.

Behalve bedrijfsmagazines, kun je ook denken aan magazines voor (semi)overheden, zorginstellingen en sportclubs. Iedere branche heeft een eigen doelgroep en daarmee een eigen stijl.

Juiste ontwerp

Voor het maken van een bedrijfsmagazine met het juiste effect, is een goed ontwerp belangrijk. Professionele ontwerpers maken bedrijfsmagazines met aandacht voor detail, kleur, bladritme, typografie en de juiste balans tussen tekst en beeld. Zo weet je zeker dat je daarmee jouw doelgroep aanspreekt.

Tekst & Fotografie

Goede teksten zijn minstens zo belangrijk als de vormgeving van jouw bedrijfsmagazine. Je kunt de teksten volledig zelf maken of laten schrijven of redigeren voor een professionele tekstschrijver. Het is belangrijk om daarbij aandacht te hebben voor de juiste sfeer in de tekst, zodat je daadwerkelijk overbrengt wat je wilt overbrengen met je magazine.

Bedrijfsmagazine maken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in het maken van magazines voor bedrijven, gemeenten, zorginstellingen en veel meer. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het drukwerk en de verspreiding van jouw bedrijfsmagazine. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of e-mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com