Laat in je folder het voorjaar beginnen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

6 februari 2020

Laat in je folder het voorjaar beginnen

Nu januari achter ons ligt, kunnen we ons voorzichtig opmaken voor het voorjaar. Dat doen onze klanten, dus wij als ondernemers kunnen niet achterblijven. Met een folder natuurlijk! Of je nu damesmode verkoopt, voorjaarsbloemen, woonaccessoires of tuinmeubilair; het wordt tijd om je voor te bereiden op klanten die zin hebben om aan het voorjaar te beginnen.

Een folder is de beste manier om huis aan huis kenbaar te maken dat je er klaar voor bent. Dat de nieuwe voorjaarscollectie in de rekken hangt. Dat je weer de mooiste woonaccessoires hebt ingekocht of dat je handen kriebelen om met raad en daad tuinen klaar te maken voor het buitenseizoen. Speel in op de wens die mensen misschien onbewust voelen: nieuwe inspiratie naar buiten gaan en nieuwe dingen kopen.

Bereik je klanten

Met een huis aan huis verspreide folder bereik je veel klanten en potentiële klanten. Veel mensen bekijken de folder om geïnspireerd te raken. Natuurlijk houden we van acties, dus wees creatief. Natuurlijk is een voorjaarskorting altijd leuk, maar er is zoveel meer mogelijk. Hoe origineler je actie, hoe groter de attentiewaarde.

Zullen we jouw voorjaarsfolder maken?

Natuurlijk denken we graag met je mee. We hebben al heel veel voorjaarsfolder gemaakt en gezien en delen ons beste tips graag met jou! Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 0113 700 212. Appen kan natuurlijk ook! Of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.