7 oktober 2021

Laat de herfst je folder kleuren

De folders die je in deze periode in de brievenbus vindt, stralen de herfst uit. Nieuwe herfstmode, lekkere wijnen, cosy woonaccessoires voor gezellige avonden thuis en tal van lekkere stoofrecepten. Spring met je folder in op de beleving van herfst en nodigen je klanten of gasten uit om van de herfst te genieten.

Folders spelen in het najaar duidelijk in op onze behoefte aan warmte en huishoudelijke gezelligheid. We trekken naar binnen en maken het daar weer zo gezellig mogelijk. Je kunt als ondernemer op tal van manieren inspelen op dat gevoel. Door met de uitstraling van je folder daarbij aan te sluiten, weet je zeker dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Jouw herfst boodschap

Voor een geslaagde folder is het belangrijk te weten wat je doelstelling is, wie je doelgroep is en hoe je die wilt gaan bereiken. Ook is het zinvol om goed na te denken over de boodschap in je folder. Voor de herfst-folders kan het zijn dat jij alles in huis hebt om de herfst sfeervol en gezellig te maken. Of dat jouw restaurant een smaakvolle herfstkaart heeft samengesteld. Natuurlijk kan de boodschap ook zijn dat je de nieuwste najaarsmode in huis hebt!

Vormgeven folder

Als je dit alles op een rijtje hebt, komt het aan op mooi vormgeven. Daarbij zijn zaken als kleurgebruik, lettertype, teksten en afbeeldingen bepalend voor het effect dat je folder zal hebben. Wie deze herfst goed naar de folders in de brievenbus kijkt, ziet om die reden veel groen, oranje, geel en bruin kleuren en pompoenen, paddenstoelen en herfstbladeren. Kleuren en symbolen die perfect passen bij de tijd van het jaar.

Meer weten over folders?

Verspreiden.com kan jouw folders vormgeven en verspreiden. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of e-mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com