24 maart 2021

Laat brochures het werk doen

Laat een mooie bedrijfsbrochure het werk doen, nu de accountmanager wat minder makkelijk afspraken maakt. Een bedrijfsbrochure kun je verspreiden aan de hand van een actuele mailinglijst. De accountmanager kan vanuit huis, via Teams, vervolgens afspraken inplannen om jouw bedrijfsbrochure verder toe te lichten.

Nu allemaal wat meer thuis werken, kan het lastig zijn om naar klanten toe te gaan of hen op jouw bedrijf te ontvangen. Een mooie brochure kan dan een oplossing zijn. Het is een slimme manier om professioneel voor de dag te komen met jouw bedrijf of organisatie. Je hebt helemaal zelf in de hand wat je je potentiële klant laat zien en hoe je jouw verhaal vertelt. Dat maakt ongetwijfeld indruk op je (potentiële) klanten en je medewerkers.

De juiste cover voor je brochure

Net als met een opvallende etalage of kleurrijke poster wil je ook een brochure die opvalt. De omslag is het visitekaartje en nodigt wel óf niet uit tot lezen. Het belangrijkste element op de cover is een afbeelding die knalt! Minstens zo belangrijk zijn de teksten en een goed leesbaar lettertype.

De juiste inhoud voor je brochure

Natuurlijk wil je dat jouw bedrijfsbrochure gelezen wordt. Verplaats je daarvoor in je doelgroep en inspireer je lezers, overtuig potentiële klanten en win hun vertrouwen. Niemand leest graag grote lappen tekst. Zorg dus voor kaders, krachtige tussenkopjes en passende foto’s.

Zorg voor de juiste verspreiding

Verspreiders zoals Verspreiden.com kun jouw brochure tot op de brievenbus nauwkeurig verspreiden. Natuurlijk is daarvoor een geactualiseerde mailinglijst nodig waarop alle (potentiële) klanten staan die je wilt bereiken. Zorg voor een goede begeleidende brief en zorg dat de accountmanager klaar zit om alles na te bellen!

Meer weten?

Wij helpen je graag van A tot Z bij het maken en verspreiden van brochures. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com