3 september 2020

Kracht van folders tijdens de lockdown

Het aantal huis-aan-huisfolders en direct mail nam tijdens de lockdown in Engeland af. Daarentegen namen het effect en het bereik ervan juist opvallend toe. Dit wijst Brits onderzoek uit van JICMail. Dit is een brancheplatform voor de mail industrie in Engeland. Ze concluderen dat het onderzoek de kracht van de brievenbus bewijst.

Uit de cijfers blijkt dat er opvallend meer interactie plaats vond. Een direct mail kon gemiddeld 4,58 maal op een vorm van aandacht rekenen. Dat is een stijging van 11%. Voor huis-aan-huis folders dat 3,19 maal, een toename van maar liefst 15%). Ook bleven de brieven en folders langer bewaard.

Meer bereik, meer interactie, meer effect

De Britse overheid maakte tijdens de lockdown-periode in het tweede kwartaal van 2020 volop gebruik van direct mail en folders. De interactie met huis aan huis verspreide folders van de overheid nam met maar liefst 45% toe tot gemiddeld 4,21 maal, terwijl de bewaartijd met 68% opliep tot 9,5 dagen. De onderzoekers van JICMail zien in de onderzoeksresultaten het bewijs dat het gebruik van de post nog steeds een heel krachtig middel is om mensen te bereiken.

Ontdek de brievenbus

Wij kennen de kracht van de brievenbus. Dagelijks maken wij huis-aan-huis folders en direct mails. Wil je daar meer over weten? We praten je graag bij! Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Bron

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com