25 februari 2016

Kortingskrant verspreiden

Met de huis aan huis verspreiding van een kortingskrant, sla je twee vliegen in één klap. Nederlanders zijn nu eenmaal dol op korting én op folders. Dat betekent een garandeert succes.

Het is algemeen bekend: wij Nederlanders komen in actie als we maar enigszins het idee hebben dat we ergens een voordeeltje kunnen halen. Dolle Dwaze Dagen, Euroknallers en Hamsterweken: we zijn er dol op. Je hoeft niet groot zijn, om daar als slimme ondernemer op in te spelen. Met folderverspreiding kun je je bereik zo groot en klein maken als je zelf wilt. Het is zelfs mogelijk om heel gericht per wijk of dorp folders te verspreiden… nauwkeurig afgeleverd bij jouw doelgroep.

Huis aan huis korting

Maak je een kortingskrant zorg dan dat ze eruit knalt. De kortingen moeten duidelijk zijn en overtuigend. Misschien wil je het effect meten aan de hand van het aantal mensen dat daadwerkelijk op je actie afkomt? Voeg dan een kortingsbon toe aan je kortingskrant. Laat mensen deze invullen met naam, adres en woonplaats gegevens. Dan krijg je je doelgroep nog nadrukkelijker in beeld. En als je toch wat gegevens vraagt, vergeet dan het mailadres niet. Altijd makkelijk voor een eventueel volgende actie.

Folderverspreiding

De kortingskrant wordt gegarandeerd goed lezen. Uit de NOM Folder Monitor 2015 blijkt dat maar liefst 96% van de Nederlanders aangeeft wel eens een folder te lezen en 82% komt in actie na te lezen van een folder. Extra reden dus om snel aan de slag te gaan met je eigen huis aan huis verspreide kortingskrant.

Wil je meer informatie over de verspreiding van een kortingskrant? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com