Koopjesjagers <3 folders

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

9 januari 2019

Koopjesjagers <3 folders

Folders worden door veel mensen gelezen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Ze vinden folders dan ook overwegend informatief en handig. Het is om die reden ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen.Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2018.

Tal van Nederlanders pluizen voor de dagelijkse boodschappen alle folders uit en struinen stad en land af voor de scherpste aanbiedingen. De week begint als zij de folders in de brievenbus ontvangen. Met aanbiedingen van tuincentra, elektronicazaken en supermarkten. Per week besteden we gemiddeld veertig minuten aan het doorkijken van folders, blijkt uit onderzoek. Supermarkten besteden jaarlijks bijna €90 miljoen aan folders. Daarmee geeft deze branche verreweg het meeste geld uit om klanten met die ene knallende folderactie naar de winkel te lokken.

Folders werken

Voor zowel de papieren- als de digitale folders bereiken de supermarkten nog altijd de meeste mensen (74%), gevolgd door folders van warenhuizen (63% en folders van aanbieders van persoonlijke verzorging (55%). Maar haalt het lezen van deze folders dan ook daadwerkelijk iets uit? Het antwoord: absoluut! Slechts 14% geeft aan dat het lezen van de folders géén invloed op het aankoopgedrag van bepaalde producten heeft. De helft van de respondenten meent zelfs regelmatig producten uit folders te kopen.

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.