Koopjes en aanbiedingen op de deurmat

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

27 december 2019

Koopjes en aanbiedingen op de deurmat

Nederlanders zijn gek op koopjes. Zéker na de drukke en dure decembermaand. Bereid daarom nu al een folder voor waarmee je mensen naar jouw winkel trekt. Koopjes en aanbiedingen wérken. Sterker nog, dat is één van de voornaamste redenen waarom mensen jouw folder lezen!

 

Veel mensen stellen hun aankopen uit totdat er korting wordt geboden. En bijna iedereen (87%) houdt tijdens het shoppen rekening met korting. Ruim twee derde van de Nederlandse shoppers geeft aan dat wanneer zij iets willen kopen, zij altijd op zoek zijn naar de beste aanbieding. Daarbij letten we gelukkig wel op de prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast wil ruim 55% wil best een maand of langer wachten met de aankoop van hun favoriete product aangaande kleding, voeding, schoenen en verzorgingsmiddelen als ze dan een betere prijs krijgen. Jouw folder helpt daarbij!

Koopjes of geef iets extra’s

Met een folder kun je ook extra’s weggeven en vooral ook zaken tastbaar maken. En wie vindt het nou niet leuk om iets extra’s te krijgen? De meest geliefde extra’s zijn kortingsbonnen, proefverpakkingen en cash-back-acties. Een slimme actie of afwijkende folder valt op de deurmat beter op. Zorg er dus voor dat je verrast in de uiting van je boodschap, zodat dit bijdraagt aan de merkbeleving bij jouw klanten. Door veel te variëren en experimenteren met beeld, kleur en geur kun je jezelf nog beter onder de aandacht brengen.

Koopjes verspreiden?

Dat doen we graag voor jou! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of mail je vraag naar support@verspreiden.com.