14 maart 2018

Koningsdag vraagt om een folder

Een folder verspreiden in de week van Koningsdag betekent royaal scoren met meer omzet en meer klanten. Je geeft de verkopen een ware boost als je succesvol weet in te spelen op het thema. Maak je folder aantrekkelijk en zorg voor een enkele koninklijke aanbiedingen. Met een beetje creativiteit is voor iedere folder binnen iedere branche wel een leuke Koningsdagactie te bedenken.

Koningsdag is een officiële vrije dag. Een feestdag dus waar allerlei lekkernijen goed bij passen. Heb je een bakkerij? Maak dan een Koningsdag folder met een aanbieding voor oranje tompoezen! Verkoop je ijs? Dan zijn de rood, wit, blauwe toppings op deze dag natuurlijk gratis! En in je restaurant bied je bijvoorbeeld een gratis Kir Royale aan. Proost! Allemaal leuke aanbiedingen, maar je klanten moeten er wél weet van hebben. Daarom is de folder de ideale manier om deze boodschap te verspreiden.

Huis-aan-huis bezorgd drukwerk

Maak je Koningsdag folder aantrekkelijk. Kies voor de juiste kleuren en afbeeldingen. De lezer moet als het ware jouw folder ingetrokken worden. Want het lezen van folders is voor veel mensen een vorm van ontspanning en plezier. Folders scoren om die reden een bewezen hoog rendement. Daarvoor is een duidelijke call to action nodig, zoals Koningsdag aanbiedingen. Zijn die aantrekkelijk genoeg, dan merk je dat zeker aan de bezoekersaantallen in je winkel of restaurant.

Meer weten over folders?

Wil je folders verspreiden voor Koningsdag? We denken graag met je mee! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com