22 maart 2016

Koningsdag vraagt om een royale folder

Folderverspreiding voor Koningsdag helpt om je omzet een boost te geven. Logisch, je gaat mee in de feestelijke stemming in het land. Zeker als je je folder op een aantrekkelijke manier vorm geeft. Natuurlijk spelen de kleuren rood, wit, blauw en oranje de boventoon in je folder. En je weet vast wel een super Koningsdag aanbieding te bedenken!

Folders verspreiden is goed voor de winkelomzet, zeker tijdens feestelijke dagen zoals Koningsdag. De zon schijnt, mensen zijn vrij en gaan naar buiten. In deze folder kun je op dit gevoel inspelen, inclusief aantrekkelijke aanbiedingen. Je folder valt nog meer op als je deze op de juiste manier vormgeeft.

Folder goed vormgeven

Goede vormgeving betekent effectieve communicatie.De eerste blik op je huis aan huis verspreide folder geeft direct een belangrijke indruk. Is deze voor de ontvanger uitdagend genoeg om deze uit de stapels folders te vissen en open te slaan? En daar blijft het niet bij. Je zult de interesse van de lezer moeten blijven prikkelen. Dat betekent dat je lange stukken tekst achterwege moet laten en moeilijk taalgebruik het beste kunt vermijden. Daarnaast maken duidelijke foto’s en plaatjes je folder  aantrekkelijk. Dat is met Koningsdag natuurlijk geen probleem

Huis-aan-huis bezorgd drukwerk

Het lezen van huis-aan-huis bezorgd drukwerk is voor veel mensen een vorm van ontspanning en plezier. Huis-aan-huis verspreiding scoort om die reden een bewezen hoog rendement. Daarvoor is een duidelijke call to action nodig, zoals bijvoorbeeld de eerder genoemden super Koningsdag aanbieding. Maar leg het accent niet louter en alleen op prijs. Laat zien dat je uniek bent en onderscheid je op meer dan de prijs.

Wil je meer tips over de verspreiding van folders voor Koningsdag? Die delen we graag. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com