27 maart 2024

Koningsdag? Stuur eens een kaartje!

Koningsdag is een feestelijke dag. Stuur daarom eens een kaartje! Aan het Koninklijk paar? Dat mag, maar denk vooral ook eens aan jouw klanten en aan je potentiële klanten. Met een direct mail val je direct op de deurmat. Aandacht gegarandeerd! Het is vervolgens aan jou om die aandacht vast te houden met een mooie vormgeving en een aantrekkelijke, zeg maar koninklijke, aanbieding.

Inhakers genoeg gedurende het jaar. Koningsdag is er daar één van. Het is een dag of een week waarin je je klanten een royale aanbieding kunt doen. Door deze via direct mail persoonlijk aan te kondigen, kun je rekenen op veel respons. Zeker als je je direct mail zo verstuurt, dat alleen echt belangstellenden je kaart ontvangen. Wij kunnen je helpen met een slimme doelgroepverkenning. Je weet dan precies wie je (potentiële) klanten zijn en waar ze wonen. Door heel gericht daarop je direct mail te richten, weet je zeker dat je direct mail in de juiste brievenbussen valt! Een voorbeeld? Een koninklijke aanbieding voor een mooie kinderwagen of royale korting op kinderfietsen hoef je niet verspreiden in een wijk waar hoofdzakelijk senioren wonen.

Kies voor doelgroepverkenning
Op ons platform kun je een gratis doelgroepverkenning laten maken! We analyseren dan je klantenbestand en binnen 30 minuten weet je hoe jouw klantenbestand eruit ziet! Richt je jouw direct mail specifiek op deze doelgroep, dan kun je erop vertrouwen dat jouw Koningsdag direct mail volop gelezen wordt én dat tal van ontvangers in actie komen. En dat is natuurlijk precies wat je wilt.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com