31 mei 2019

Knipacties in de brievenbus

Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Ruim 85 procent van de Nederlanders houdt tijdens het shoppen rekening met korting. Met deze kennis in je achterhoofd begrijp je waarom je regelmatig voordeelknipacties en waardecheques in je brievenbus krijgt. Meestal van je favoriete kledingwinkel. Want, met zoveel korting ga je misschien toch even een kijkje nemen.

Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse shoppers altijd alert is op korting. Nederlandse vrouwen etaleren zich iets meer als koopjesjager dan Nederlandse mannen. Zo zegt 80 procent van de Nederlandse vrouwen wel eens kleding te hebben gekocht omdat er korting werd geboden. Ook bij korting op schoenen zien we een groot verschil: 65 procent van de vrouwen schaft wel eens een paar schoenen vanwege de korting aan, onder mannen is dit 50 procent. Omgekeerd geldt dat voor elektronica: ruim de helft van de mannen is wel eens bezweken voor een artikel met korting, tegenover 29 procent van de vrouwen.

Huis-aan-huis verspreiden

Huis-aan-huis verspreiden van kortingsbonnen en waardecheques heeft dus zin. En misschien ken je de knip-acties ook? Met 25% korting op het eerste artikel, 20% korting op het 2e, 15% korting op het 3e en maar liefst 40% korting op het vierde stuk kun je als ondernemer je verkopen een flinke boost geven. Andere winkeliers kiezen voor nominale bedragen, vaak vastgesteld op basis van de aankopen in de voorgaande periode. En zeg nu zelf; een cheque in de brievenbus maar daarop prominent een bedrag van 15 euro, zet je toch even aan het denken. Heb ik nog iets nodig? Want 15 euro korting bij een besteding van 50 euro, is een aanbieding die veel mensen liever niet laten lopen.

Ook gaan verspreiden?

Heb je interesse om ook een actie huis aan huis te verspreiden? We helpen je graag met originele ideeën. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com