Knallen in de brievenbus

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

11 december 2018

Knallen in de brievenbus

Het aftellen is begonnen! Op 28, 29 en 31 december is het mogelijk om vuurwerk te verkopen. En als vuurwerk-ondernemer wil je op die dagen natuurlijk knallen! Wil je goede zaken doen, kies dan voor de huis aan huis verspreiding van een folder. In die folder kun je je hele vuurwerkassortiment opnemen. Met een bestelformulier of een duidelijke link naar je website! Zo kunnen de plaatselijke vuurwerk liefhebbers hun mooiste vuurwerkpakket thuis samenstellen.

Folders voor vuurwerkfolders zijn als het ware magneten voor iedereen die van vuurwerk houdt. Met een duidelijke huis aan huis verspreide folder val je rechtstreeks op de deurmat. Iedere vuurwerk liefhebber bladert direct met jouw folder door.

Folders boordevol vuurwerk

Met jouw folder barst de voorpret voor oudejaarsavond los. Vuurpijlen, knallers, rotjes of fonteinen; liefhebbers oriënteren zich vooraf om hun vuurwerk budget zo slim mogelijk in te zetten. Dat kan heel eenvoudig met jouw kleurrijke folder. Laat zien wat je dit jaar te koop hebt! Met aantrekkelijke foto’s, aansprekende teksten en eventuele niet te missen aanbiedingen!

Weet waar je doelgroep woont

Folders kun je heel lokaal laten verspreiden. Is jouw vuurwerk winkel in een bepaalde stad, wijk, dorp of regio actief? Zog dan dat je de postcodes kent, en laat je vuurwerk folder alleen daar bezorgen. Precies de juiste doelgroep! Zo kun je efficiënt folderen. Met de juiste aanbiedingen maak je je vuurwerk folder extra aantrekkelijk. Wat te denken van een kortingsbon of kortingscode in je folder? Of maak er een gezellige happening van en biedt iedere klant een oliebol of appelflap aan.

Zelf huis-aan-huis vuurwerkfolders verspreiden

Wil je jouw vuurwerk folder huis aan huis verspreiden? Laat het ons weten. We weten alles van folders, folderverspreiding en helpen je graag met het kiezen van het juiste verspreidingsgebied. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com..