18 maart 2024

Kleurrijk Pasen, kleurrijke folder

Pasen is een kleurrijk feest, dat overal ter wereld wordt gevierd. Natuurlijk viert iedereen Pasen op zijn of haar eigen manier. Tal van ondernemers hebben paasartikelen en Paaslekkernijen in hun assortiment om de Paasdagen extra kleur te geven. Wil jij een Paasfolder verspreiden? Denk dan aan het gebruik van frisse lentekleuren zoals groen, blauw, geel en paars. Zodra die folder in de brievenbus ligt, is het in één klap duidelijk: deze folder biedt Paasinspiratie!

Huis aan huis folders worden nog steeds volop gelezen. Naast de aanbiedingen, worden folders vooral ook gelezen als ontspanning én om inspiratie op te doen! Pasen is natuurlijk een feestdag waarbij veel mensen wel wat inspiratie kunnen gebruiken. Denk aan tips voor een feestelijke Paasbrunch of een gezellig Paasdiner. Pasen is ook het moment om de nieuwe voorjaarsmode te presenteren en aandacht te gaan besteden aan de tuin.

Aanhaken bij Pasen
Voor retailers is aan huis verspreiding van folders nog altijd interessant, zéker met feestdagen zoals Pasen.  Omdat heel veel lezers in actie komen na het lezen van een folder, is de investering in folderverspreiding nog altijd zeer de moeite waard.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com