16 april 2024

Kleur bekennen: oranje en nog eens oranje

Koningsdag staat voor de deur! De dag van het jaar dat Nederlanders eensgezind feest vieren. Ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Koningsdag is daarmee zeer geschikt om vrolijk op in te haken. Of je nu kiest voor een flyer of direct mail, het is belangrijk om kleur te bekennen. Dat is dit keer natuurlijk eenvoudig: ga voor oranje, oranje en nog eens oranje.

Koningsdag is een dag van gezelligheid en vrijmarkten en daarmee natuurlijk de ultieme kans om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Denk je aan Koningsdag, dan denk je aan… oranje! Daarmee is de kleur van je reclame-uiting makkelijk bepaald. Oranje hoort bij Nederland, zoals het koningshuis bij Nederland hoort. Extra voordeel is dat de kleur sowieso al de neiging heeft om alle aandacht op te eisen. In elke situatie dringt het andere kleuren met enthousiasme, optimisme en speelse energie aan de kant. Precies wat je zoekt!

Creatief inhaken met aanbiedingen
De inhoud van je flyer of direct mail bepaal je natuurlijk zelf. Een beetje creativiteit past bij deze dag. Koningsdag marketing betekent vooral dat je jouw bedrijf op een positieve en zichtbare manier promoot. Bedenk een vorstelijke aanbieding, doe een royaal gebaar of gun je klanten een prinsheerlijk hapje of drankje. Oranje tompoezen horen erbij, maar denk ook aan Oranjebitter, vlaggen en vlaggenmasten, oranje tuin- en perkplanten, oranje chocolade of een koninklijke pizza. Met een creatieve, oranje aanbieding val je op en daarmee verleid je de ontvangers van je flyer of direct mail om in actie te komen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com