2 februari 2017

‘Kietel’ je klant met Direct Mail

Direct Mail is een slimme manier om nieuwe of bestaande klanten te benaderen. Behandel en benader ze op de juiste manier! Een papieren mailing is met name voor B2B gerichte organisaties niet weg te denken uit het marketingbeleid. Zowel voor grote bedrijven als voor mkb-bedrijven is de mailing een krachtig marketinginstrument. Ons advies? Kietel je klant!

Verstuur je een Direct Mail dan is het natuurlijk belangrijk dat deze ook daadwerkelijk gelezen wordt. Maak daarom de ontvanger nieuwsgierig. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een opvallende payoff af te drukken op de enveloppe of een bijzondere foto. Hiermee zorg je dat je Direct Mail afwijkt van de standaard post en krijgt je Direct Mail de aandacht die het verdient.

Opvallen door af te wijken

Als je je Direct Mail laat afwijken, val je beter op. Zo was er eens een bedrijf dat een mailing verstuurde in de bekende blauwe ‘belastingdienst-envelop’. Reken maar dat deze opviel! Een dergelijke creatieve uiting is leuk, maar natuurlijk moet je hier geen gewoonte van maken. Zit je zelf vast en heb je geen creatieve ideeën? Schakel dan de hulp van een professioneel bureau in. Zij hebben de kennis en ervaring om van jouw Direct Mail een succes te maken. En reken maar dat zij jouw klanten weten te kietelen!

Meer weten over Direct Mail?

Wil je meer weten over Direct Mail? Wij helpen je graag op weg. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com