12 februari 2024

Kies voor direct mail voor Pasen

Pasen vindt dit jaar plaats op 31 maart en 1 april. De meeste winkels hebben daarom hun paasartikelen alweer volop in de schijnwerpers gezet. Veel mensen hebben vrij met Pasen. Ze maken nu al plannen voor leuke afspraken met familie, vrienden of hun partner. Natuurlijk is Pasen daarmee voor veel bedrijven een aantrekkelijke aanhaker, om daar met direct mail op in te spelen.

Inhaken op een relevant moment voor de ontvangers van je direct mail vergroot de kans op goede resultaten. Logisch, je triggert mensen met precies het juiste bericht op het juiste moment! Je kunt nóg succesvoller zijn met je direct mail door je precies te richten op de juiste doelgroep. Daarbij kun je denken aan specifieke postcodegebieden, maar bijvoorbeeld ook aan specifieke kenmerken, zoals jonge gezinnen of vermogende senioren.

Doelgroepverkenning
Misschien weet je niet precies hoe je belangrijkste doelgroep eruit ziet? Laat dan op ons platform een gratis doelgroepverkenning maken! Daarvoor analyseren we je klantenbestand. Binnen een half uur minuten ontvang je informatie over de top 5 hoofdsegmenten en de top 5 subsegmenten die in je klantenbestand vertegenwoordigd zijn. Vervolgens kun je eenvoudig zelf een direct mail samenstellen en gericht de doelgroep bereiken met jouw specifiek Paas direct mail. Stuur je die doelgroep een direct mail, dan weet je zeker dat je daarmee de juiste mensen bereikt! Kortom, succes verzekerd!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com