30 juli 2021

Kies eens voor een personeelsmagazine

Ongewild en onverwachts heeft het online thuis werken een vlucht genomen. Als we niet uitkijken, kennen we collega’s alleen nog maar via de beeldschermen op laptop en telefoon. Gesprekken worden vluchtig en er is weinig tijd voor verdieping. Om die reden is de keuze voor een personeelsmagazine slim. Wie nu aan de slag gaat, kan in de tweede helft van het jaar een aantrekkelijk en leesbaar magazine presenteren aan de medewerkers.

Een personeelsmagazine krijgt veel meer aandacht dan de online berichten via intranet. Zéker als je kiest voor een mooie glossy uitgave, bijvoorbeeld in de stijl van een bekend magazine uit het tijdschriften schap. Met een eigen magazine weet je zeker dat je medewerkers alle belangrijke mededelingen lezen. Daarnaast werk je met een personeelsmagazine aan meer onderlinge verbondenheid en betrokkenheid. Zéker als je medewerkers betrekt bij de uitgave, een wisselende redactie samenstelt of een bekende medewerker vraagt als hoofdredacteur.

Aan de slag!

Met een personeelsmagazine heb je op een andere manier contact met je medewerkers. Dat wordt ongetwijfeld gewaardeerd!  Zullen we samen aan de slag gaan met tekst, vormgeving en fotografie? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com