12 mei 2022

Kies een persoonlijk folderpakket

Met de Folderkiezer kun je ervoor zorgen dat alleen jouw favoriete folders in de brievenbus vallen. Steeds meer mensen kiezen voor zo’n naar eigen voorkeur samengesteld folderpakket. Inmiddels ontvangen bijna 90.000 Nederlanders het op maat samengestelde Folderkiezer-pakket.

Folder verspreider Spotta meldt dat het Folderkiezer-pakket sterkt groeit. Dat keuzepakket biedt een gevarieerd aanbod van folders van supermarkten, drogisten, meubelwinkels tot bouwmarkten. Naast het reguliere folder pakket valt het persoonlijke Folderkiezer-pakket wekelijks al bij bijna 90.000 huishoudens op de deurmat. Dia is een stijging van 58% vergeleken met een jaar geleden.

Zelf je pakket samenstellen

Op Folderkiezer.nl kun je zelf je folderpakket kiezen samenstellen. Je ontvangt daarna dus alleen nog de folders waarin je geïnteresseerd bent. Zodoende worden er geen folders meer verspreid waarin de ontvanger geen belangstelling heeft.

Interessant voor adverteerders

Ook voor de adverteerder is het Folder keuzepakket interessant. Zij vallen hierdoor met hun folders op de deurmat bij mensen die zelf hebben aangegeven de folder te willen ontvangen. Hierdoor zijn adverteerder verzekerd van kwalitatief bereik. Bovendien bereiken adverteerders op deze manier ook de huishoudens met een Nee/Nee en Nee/Ja sticker op de brievenbus.

Meer weten over het Folderkiezer-pakket?

We informeren je graag! Neem daarvoor contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Bron

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com