28 april 2022

Kies een goede pay-off voor je folder

Met een goede pay-off versterk je je identiteit, je merk, product of dienst. Daarmee onderscheid je je van de concurrentie. Een goede pay-off gebruik je in al je communicatie-uitingen. Dus ook in je folder.

Een pay-off is een korte zin die vaak wordt gebruikt na het noemen van je bedrijfsnaam, merknaam of aan het einde van een commercial. Een pay-off, net als een logo, versterkt de identiteit en naamsbekendheid van je bedrijf. Een goede pay-off is belangrijk. Je klant ziet zo in één oogopslag waar je bedrijf voor staat.

Eisen voor een goede pay-off

Een goede pay-off is er één die blijft hangen en die mensen zich makkelijk herinneren. Denk daarom aan de volgende zaken als je met een pay-off aan de slag gaat:

  • Een goede pay-off is kort, krachtig en positief
  • Een goede pay-off is voor iedereen begrijpelijk
  • Een goede pay-off speelt in op de behoeften of emoties van jouw doelgroep
  • Een goede pay-off is eerlijk en strookt met de uitstraling van je bedrijf
  • Een goede pay-off prikkelt
  • Een goede pay-off is origineel en blijft hangen

Jij de pay-off, wij de folder

Heb je eenmaal een goede pay-off gevonden, gebruik deze dan in je communicatie-uitingen. Een goede pay-off is de allerbelangrijkste zin in jouw communicatie. De pay-off vat de essentie van jouw bedrijf samen en onderscheidt jou van de concurrenten. Aan de slag dus! De folder maken wij graag voor jou. Weten hoe? Neem dan eens contact met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com