15 november 2022

Kies een folder voor je eindsprint

Met een folder boost je je omzet. Wil je dus aan het einde van het jaar nog een korte, felle eindsprint maken met je omzet? Ga dan nu met een folder aan de slag. Door deze huis aan huis te verspreiden val je direct bij jouw (potentiële) klanten op de deurmat.

Onderzoek wijst uit dat Nederlanders gemiddeld 17 minuten besteden aan het lezen van een folder. Interessant is ook dat circa 75% van de ontvangers de folder leest vanwege de speciale aanbiedingen. Maar liefst één derde gebruikt de reclamefolder om prijzen en aanbiedingen te vergelijken. En met effect! En bijna de helft van de lezers (46%) koopt regelmatig een product uit de folder. Goed om te weten als je voor de keuze staat om de folder in te zetten als marketing instrument.

Folderverspreiding

Natuurlijk is het slim om met je folder in te spelen op de aankomende decembermaand en de torenhoge inflatie. Meer dan ooit zijn mensen geïnteresseerd in koopjes, kansjes en kortingen. Bedenk op welke manier jouw winkel of bedrijf hierop in kan spelen. Kies producten of diensten die passen bij de sfeer en de stemming van je klanten. Maak gebruik van fraaie kleuren en mooie afbeeldingen in je folder. Op zo’n manier valt je folder op de deurmat. Grote kans dat deze dan gelezen wordt. En aanzet tot actie.

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in een eindspint en het verspreiden van een folder in de laatste maand van het jaar? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com