Kerstpakketten folder maken

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

6 september 2019

Kerstpakketten folder maken

Nu de schoolvakanties in heel Nederland achter de rug zijn, maken bedrijven zich op voor het laatste deel van het jaar. De voorbereidingen op Kerst horen daarbij, evenals het bestellen van kerstpakketten. Folders zijn daarbij reuzehandig. Verkoop je kerstpakketten zorg er dan voor dat je folder binnenkort op het bureau ligt van de verantwoordelijken.

 

Folders met kerstpakketten zijn een prima manier om jouw pakketten onder de aandacht te brengen. Je kunt in de folder ieder pakket presenteren. Zorg dat per pakket duidelijk is wat de inhoudt en wat de prijs is. Een folder voor kerstpakketten vereist natuurlijk mooie, sfeervolle fotografie die past bij het einde van het jaar. Zorg in de folder voor de juiste mix van inspiratie en informatie. En overtuig de lezer dat jouw bedrijf de levering van kerstpakketten tot in de puntjes verzorgd.

Folder met bestelformulier

Natuurlijk is een call to action belangrijk in de folder met kerstpakketten. Een call to action is een begrip dat gebruikt wordt in marketing om potentiële kopers na het ontvangen van een reclameboodschap tot een specifieke handeling over te halen, zoals in het geval van de kerstpakketten het bestellen van de pakketten of het bezoeken van je website. Maak het de lezer makkelijk. Vermeld duidelijk het telefoonnummer, de url of voeg zelfs een bestellijst toe. Zo kan de lezer direct aan de slag als hij of zij je folder heeft gelezen.

Ontwerpen, drukken en verspreiden

Bij Verspreiden.com hebben we veel ervaringen met het ontwerpen, drukken en verspreiden van folders. We vertellen je er graag alles over. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com:telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.