8 december 2020

Kerstgerechten op de kaart

Maak kleine flyers met daarop recepten voor leuke kerstgerechten. Met andere woorden zet je kerstgerechten op de kaart. Bakker, groenteboer, slijter, slager, natuurwinkel of supermarkt: iedereen heeft zijn eigen suggesties om er een mooie, lekkere kerst van te maken. En nu we door het coronavirus zelf de keuken in zullen moeten, is inspiratie meer dan welkom.

Het maken van flyers is relatief eenvoudig. Flyers bestaan uit één vel papier dat aan de voor- en achterzijde bedrukt wordt. A4-formaat kan, maar natuurlijk zijn ook andere papierformaten mogelijk, zoals A5 of A6. Voor flyers met kerstgerechten zijn deze papierformaten handzamer.

Persoonlijke foto op je flyer

Gebruik de voorkant voor een aantrekkelijke foto. Natuurlijk kun je een stockfoto kiezen, maar hoe persoonlijker hoe leuker! Ga zelf een middag in de keuken staan en maak zo de allerleukste foto’s. Snijden, pureren, koken, bakken en frituren: leuke actiefoto’s van jou en/of je gezin gaan erin als koek bij je klanten.

Flyer met recepten

De achterzijde van de flyer gebruik je voor het recept. Je kunt een kiezen voor een zakelijke opsomming, maar ook hier is een persoonlijke noot welkom. Vertel wat je lastig vond, wat je opnieuw moest doen of waar je zelf een beetje smokkelde met de receptuur. Of deel een familierecept! Een persoonlijk verhaal vinden je klanten leuk, mits het authentiek is.

Wij maken flyers

Flyers maken vinden wij leuk! Dat doen we dagelijks. Natuurlijk gaan we ook graag voor jou aan de slag! Zeker als het om recepten gaat, zijn we heel nieuwsgierig! Bel of mail ons, telefoon: 0113 70 02 12 of support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com