17 oktober 2016

Kerstfolders verspreiden? Begin op tijd!

Kerstspecialiteiten, kerstcadeaus, kerstartikelen of kerstmenu’s/**/ wat je aanbod met Kerst ook is, zorg dat het bekend is bij jouw doelgroep. Met gerichte verspreiding, met huis aan huis verspreide kerstfolders, weet je zeker dat jouw boodschap binnenkomt. Kerstfolders worden nu eenmaal in ieder gezin graag gelezen. En folders zetten aan tot actie, begin dus daarom op tijd met jouw kerstfolder.

Een goede kerstfolder gaat mee in de sfeer van de laatste dagen van het jaar. Warmte, huiselijkheid en leuke tips. Iedereen is op zoek naar manieren om de Kerstdagen goed en voordelig door te komen. Kerstaanbiedingen zijn een welkome verrassing in deze dure periode. Bedenk vooraf welke kerstaanbiedingen je in je folder wilt vermelden en presenteer deze goed.

Kerstaanbiedingen

Goede kerstaanbiedingen in je folder lokken mensen naar je winkel. En gegarandeerd dat ze niet alleen de aanbiedingen uit de folder kopen, maar ook de producten die niet in de aanbieding zijn. Sterker nog, soms is het verstandig om te accepteren dat je niet veel winst of soms zelfs verlies maakt op je kerstaanbiedingen. Want bedenk: veel mensen gaan niet alleen met de kerstkoopjes de winkel uit, maar met een winkelkar vol met boodschappen waar je wel iets aan verdient! Zo geef je je kerstomzet een slimme boost.

Meer weten over kerstfolders?

Wij vertellen je graag alles over het maken en verspreiden van kerstfolders. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com