30 november 2015

Kerstfolders huis-aan-huis verspreiden

Kerstfolders verspreiden is een slimme keuze. Langzaam komen we in de kerstsfeer. We maken verlanglijstjes voor de cadeautjes onder de boom, we prikken data voor gezellige diners met familie en vrienden en we bereiden ons voor op de kerstmaaltijd. Om die reden zijn de kerstfolders zo populair. Met een goede vormgeving brengen ze ons in de sfeer van de laatste dagen van het jaar. Door je reclamefolder in december te verspreiden kun je hier op inhaken met aantrekkelijke kerstaanbiedingen, kerst cadeautips en aansprekende kerst recepten.


Folders verspreiden met Kerst

Met Kerst folders verspreiden is goed voor de winkelomzet. In deze tijd van het jaar hebben mensen tijd en aandacht voor alles wat met Kerst te maken heeft. Mooie feestkleding, lekkere gerechten, heerlijk eten thuis of buiten de deur, mooie cadeaus of prachtige sieraden. Het is de maand van het geven en krijgen, van aandacht voor elkaar. Hier kun je met je folder ideaal op in spelen. Mensen kijken uit naar de reclamefolders in de brievenbus. Zeker in de decembermaand nemen mensen de tijd om de folders tot zich te nemen. Gemiddeld besteden mensen circa 40 minuten per week aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk. H-a-h bezorgd drukwerk wordt vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen. Dat laatste is zeker in december een logische reden. De maand is voor velen al duur genoeg. Een goede kerstaanbieding of een aantrekkelijke decemberactie kan bijzonder veel voor je winkelomzet doen.

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders rond Kerst? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com