9 december 2021

Kerstbomen? Kies voor een flyer!

Kerstboomverkoper? Kies dan voor een flyer om te vertellen dat je kerstbomen verkoopt! Laat via de flyer weten waar je jouw kerstbomen verkoopt, welke bomen en op welke momenten je aanwezig bent. Zeker in een jaar waarin we meer dan ooit de warmte en gezelligheid binnenshuis zoeken,  is de animo voor kerstbomen groot! Alle reden dus voor een goede flyer.

Een echte kerstboom geurt fantastisch en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden. Verkoop jij kerstbomen? In pot of gezaagd?  Met zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken? 
Als je kerstbomen verkoopt, wil je natuurlijk dat alle inwoners van jouw stad of dorp dit weten. Lokale bekendheid is het allerbelangrijkste! Gebruik daarom een flyer om erover te vertellen.

Makkelijk en voordelig

Flyers zijn makkelijk en voordelig te maken. De boodschap op je flyer hoeft niet lang te zijn. Vertel in je flyer duidelijk waar je staat met je kerstbomen en wanneer. Eventueel kun je nog vertellen welke boomsoorten je hebt en welke maten je verkoopt. Maak het extra leuk om juist bij jou kerstbomen te kopen! Deel warme chocolademelk uit, pof verse kastanjes of zorg voor iets leuks voor de kinderen.

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Op maat, dus precies bij die postcodes waar jouw potentiële klanten wonen. Naast de huis aan huis verspreiding van de flyers kun je natuurlijk zelf ook nog wat flyers neerleggen op plaatsen waar veel mensen komen, zoals de supermarkt, sportschool of het winkelcentrum.

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je snel aan een goede en voordelige flyer en verspreiden ze direct voor je!  Bel daarom vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com