29 november 2022

Kerstbomen, kerststerren en veel meer

Het bijna Kerst. Dat betekent dat je in je folder flink kunt uitpakken. Uitpakken met kerstbomen, kerststerren en nog veel meer. Door duidelijk aan te haken bij de beleving van de ontvanger, wordt je kerstfolder alleen maar succesvoller. Direct al bij de eerste aanblik moet duidelijk zijn: deze kerstfolder moet ik lezen!

Kerstfolders worden volop gelezen. Logisch, naarmate de kerstdagen dichterbij komen, raken we steeds meer in de stemming. Mooie cadeautjes onder de boom, lekker eten en gezellig samenzijn. Als je weet dat veel folders  gelezen worden voor inspiratie en ontspanning is dit de tijd van het jaar om daarop in te spelen. Zoek mooie sfeerbeelden die bij kerst passen en zorg voor een aansprekende cover. Zo weet je zeker dat jouw kerstfolder opvalt in de brievenbus.

Folderverspreiding

Van de ontvangers van folders zegt een groot deel regelmatig producten uit folders te kopen. Veel mensen gebruiken de folder om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Ze vinden ze dan ook overwegend informatief en handig. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen. Bijzonder is verder dat ongeveer de helft van de Nederland folders leest ter ontspanning.

Aan de slag met jouw kerstfolder?

Het maken van een aantrekkelijke kerstfolders kost natuurlijk tijd en aandacht. Wil je met jouw kerstfolder nog voor de kerstdagen in de brievenbus liggen? Dan wordt het hoog tijd om nu aan de slag te gaan. Verzamel je mooiste kerstfoto’s, bedenk goede teksten en creëer de juiste sfeer. Verspreiden kan via jouw winkel of restaurant, maar natuurlijk kun je de folders ook lokaal laten verspreiden. Bij Verspreiden.com hebben we volop ervaring met het maken en verspreiden van kKerstfolders. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com