4 december 2020

Kerst? Werk samen aan een flyer!

Kerst is het moment om als ondernemers de handen ineen te slaan. Met een flyer presenteer je gezamenlijk het stadscentrum of winkelcentrum aan bezoekers. Zeker nu veel mensen thuis blijven en de ongezelligheid van internet zoeken, is het belangrijk van je te laten horen. Maak het centrum gezellig, zet samen jullie beste (kerst)beentje voor en bedenk wat leuke kerstaanbiedingen.

Kerst is de tijd van cadeautjes kopen en elkaar verrassen. Lekker eten, een goed glas wijn; tal van ondernemers pikken een graantje mee van de tradities op en rond Kerst. Door het coronavirus wordt Kerstmis in 2020 anders dan in andere jaren. Mensen blijven vaker thuis en houden afstand. Internetwinkels doen goede zaken en dat terwijl lokale ondernemers klaar staan om hun klanten zo goed en sfeervol mogelijk te ontvangen.

Met je flyer kerstinkopen stimuleren

Slimme ondernemers slaan de handen ineen. Met een flyer kunnen zij hun klanten over de streep trekken om het (winkel)centrum te bezoeken. Natuurlijk is er aan evenementen niet veel mogelijk, maar in je flyer kun je de verschillende aanbiedingen presenteren en de zaken die wél kunnen! Misschien staan er wel vuurkorven in de starten, hangt er mooie kerstverlichting of doet iedere winkelier extra zijn best op een mooie sfeervolle etalage. Werk samen aan drukke winkelstraten en gezelligheid. Een flyer die je huis aan huis laat bezorgen, is daarbij een goede en makkelijke manier om bezoekers te trekken.

Meer weten?

We maken de flyer voor jouw stadshart of winkelcentrum graag! Zelfs het verspreiden ervan kunnen we verzorgen. Weten wat wij kunnen doen voor jouw (winkel)centrum? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons dagelijks bereiken via 0113 70 02 12 of support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com