2 december 2021

Kerst: verras en inspireer je klanten

Keer op keer wijst onderzoek uit dat Nederlanders folders steeds vaker doorbladeren om inspiratie op te doen. Dat geldt zeker voor de papieren folders, die voor steeds meer mensen onderdeel zijn van een momentje ‘quality-time’. Kerst is misschien wel hét uitgelezen moment om jouw klanten te verrassen en inspireren met een folder. Grote kans dat jouw folder aandachtig gelezen wordt.

Als er één feest is waarvoor mensen graag een stapje extra zetten is dat het kerstfeest. Als ondernemer is dit het moment om daarop in te haken. In welke branche je ook actief bent, de link met kerstmis is snel gelegd. Denken aan lekker eten, elkaar cadeautjes geven en met mooie feestkleding samenzijn. In je folder kun je jouw producten presenteren die kunnen bijdragen aan dat heerlijke kerstgevoel. Maar denk ook verder, en kleed je folder aan met leuke tips waarmee je de lezer inspireert en verrast.

Goede kerstfolder

Een goede kerstfolder gaat mee in de sfeer van de laatste dagen van het jaar. Warmte, huiselijkheid en veel lachende gezichten. Iedereen is op zoek naar manieren om de Kerstdagen fijn te beleven. Kerstaanbiedingen zijn een welkome verrassing in deze dure periode. Presenteer deze goed en zorg voor een aantrekkelijke mix van aanbiedingen, kortingen, tips en inspiratie. Zo maak je je kerstfolder extra gezellig om te lezen!

Kerstfolders maken en verspreiden?

Kerstfolders maken en verspreiden? Dat doen wij graag voor je! Weten hoe? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com