11 oktober 2018

Kerst magazine? Snel aan de slag!

Steeds meer supermarkten hebben ze: relatiemagazines met kerstrecepten, ideeën en verhalen. Het zijn uitstekende manieren om mensen naar de winkel te trekken en de omzetten te vergroten. Het maken van een magazine is leuk, maar tijdrovend. Wilt u uw klanten verrassen met uw eigen kerstmagazine? Ga dan nu aan de slag!

Het gebruik van relatiemagazines is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Begrijpelijk, aangezien onderzoeken keer op keer laten zien dat relatiemagazines tot de meest effectieve (marketing-)communicatiemiddelen behoren. De lezer neemt er gemiddeld 20 tot 25 minuten de tijd voor. Relatiemagazines dragen mede daardoor sterk bij aan de groei van vertrouwen, loyaliteit en kennis van uw bedrijf, en zij creëren een grotere merkbewustheid.

Verspreiden.com kan een aantal zaken voor je verzorgen, zoals:

  • Het maken van een bladformule als basis voor het kerst magazine: wie is de doelgroep, welke rubrieken, wat is de tone of voice?
  • Het maken van een stramien voor de opmaak: wat is de uitstraling van jouw kerst magazine?
  • Het schrijven van de artikelen; redactie, eindredactie en fotografie.
  • De opmaak van het tijdschrift.
  • Drukken en verspreiden van het kerst magazine.


Meer weten over het maken en verspreiden van kerstmagazines?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt Verspreiden.com bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of via een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com