11 juni 2018

Jubileummagazine versterkt klantenbinding

Heb je een jubileum te vieren? Bijvoorbeeld omdat je bedrijf een kroonjaar beleeft. Pak dan eens uit met een jubileum magazine. Een mooi bewaarexemplaar waarmee je klanten, prospects en je eigen medewerkers nog eens op een professionele manier kunt meenemen in het succes van je bedrijf.

Een jubileum magazine kun je volledig zelf uitgeven maar je kunt ook kiezen voor een opzet als een sponsered magazine. Daarvoor kun je klanten (laten) benaderen, met de vraag of zij willen adverteren in het jubileummagazine. Eventueel in ruil voor een mooi redactioneel artikel of een advertorial. Op deze manier kunt je je jubileum magazine tegen lagere kosten of zelfs budgetneutraal uitgeven.

Inhoud jubileummagazine

In het jubileum magazine komt bijvoorbeeld een uitgebreid artikel met de oprichter van het bedrijf. Of laat trotse werknemers vertellen over hun baan. Kies verder voor een pakkende fotoreportage en prikkelende columns. Bespreek het eens met je medewerkers. Wie weet hebben zij zelf schrijftalent of kennen zij een klant, opdrachtgever of relatie een bijdrage kan leveren. Natuurlijk mag een stukje geschiedenis niet ontbreken. Maar kijk ook vooruit en vertel wat je plannen zijn.

Samenwerken aan het jubileummagazine

Wil je een jubileummagazine maken? We denken graag van A tot Z met je mee!Neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com