4 januari 2016

Jubileumkrant verspreiden

Jubileumkranten of bedrijfskranten werpen een feestelijke blik op je bedrijf of instelling. Je geeft hiermee aan een breed lezerspubliek te kennen dat jouw organisatie iets te vieren heeft. Dat is een heugelijk feit en inderdaad een uitstekende aanleiding om hiervoor huis aan huis een jubileumkrant te verspreiden. Jubileumkranten of bedrijfskranten verspreiden is bovendien een goede zet voor extra aandacht.

Uit de NOM Folder Monitor 2015 blijkt dat van de 13 miljoen Nederlanders van 13 jaar en ouder, 12,7 miljoen wordt bereikt met printfolders. Vanzelfsprekend is dit naar rato terug te rekenen naar een kleiner gebied van folder- en gratis drukwerkverspreiding.

Huis-aan-huis aandacht

Huis aan huis aandacht voor je je jubileum, bij de doelgroep en in de regio die je wilt bereiken. Gelet op het bewezen bereik, scoor je hiermee aandacht en meer. Je kunt denken aan een eenmalige huis aan huis verspreide jubileumkrant. Een andere optie is de verspreiding van meerdere edities van een bedrijfskrant gedurende het jaar. Hierin kunnen dan leuke en interessante ins en out van je bedrijf aan bod komen.

Jubileumkrant mogelijkheden

Je kunt een eigen jubileumkrant of bedrijfskrant bijvoorbeeld drukken op een papiersoort met een meer chique, mooie uitstraling. Kies verder voor goed leesbare artikelen en verhalen. Foto’s uit de oude doos doen het altijd goed en passen uitstekend bij een bedrijfsjubileum. En wat te denken van een combinatie met een jubileumweekend, jubileumaanbieding of jubileumprijsvraag met leuke prijzen. Je kunt natuurlijk ook een koppeling maken met social media en zo nog meer aandacht genereren voor het jubileum en de huis aan huis verspreide jubileum- of bedrijfskrant.

Tips voor jouw jubileumkrant

Een jubileumkrant is een geschikte drager van je boodschap. We geven je 5 redenen:

  • Een krant heeft meer attentiewaarde en langere leesmomenten dan een folder
  • De krant is geloofwaardiger dan een reclamefolder.
  • Een krant verhoogt de naamsbekendheid.
  • Advertentie-inkomsten kunnen de kosten van een krant dekken
  • Je kunt de jubileumkrant selectief verspreiden onder je doelgroep


Jubileumkrant of bedrijfskrant verspreiden

Wil je meer informatie over verspreiding van een jubileumkrant of bedrijfskrant? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com