11 oktober 2022

Jubileumeditie Speelboek

Het is duidelijk dat Sinterklaas bijna in het land is, want inmiddels is de 35-ste editie van het Speelboek van de Nederlandse speelgoedketen Intertoys verschenen. Voor kinderen het signaal dat het tijd is om na te gaan denken over hun verlanglijstjes. Voor ouders het moment om zich voor te bereiden op de traditionele pakjesavond. En voor collega-ondernemers het startsein om zelf ook na te denken over folders of flyers rond 5 december.

Het Speelboek hóórt bij Sinterklaas, zoals pepernoten, Pieten en heel veel cadeautjes. Het boek verschijnt voor de 35e keer en telt dit jaar maar liefst 200 pagina’s speel- en cadeauplezier. De catalogus is dit jaar gratis op te halen in de speelgoedwinkels.

Start met je folder

Wil je als ondernemer ook een folder of flyer maken voor Sinterklaas dan is het nu het moment om daarvoor de voorbereidingen te gaan treffen. Welke aanbiedingen wil je doen? Heb je daarvoor de fotografie op orde? En natuurlijk zal jouw folder geen 200 pagina’s tellen, maar denk wel serieus over hoeveel dan wel. Kies vervolgens een professioneel bureau om jouw folder te maken en te verspreiden, zoals Verspreiden.com.

Aan de slag

Samen aan de slag gaan voor een succesvolle Sinterklaas-periode? Wij hebben volop ervaring met het maken en verspreiden van folders en flyers. Neem daarom vandaag nog contact met ons op: Verspreiden.com, telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com