26 juni 2023

Jouw snacks precies in de juiste brievenbus

Of je nu een snackbar hebt, een pizzeria of broodjes gezond of kebab verkoopt, klanten moeten weten dat je bestaat. Dat kan perfect met een goedkope flyer. Het onderwerp daarvan hoeft niet ingewikkeld te zijn. Evenals het verspreiden. Ga gewoon eens bij jezelf na welke klanten er bij jou komen. Waar wonen ze, wat eten ze en waarmee zou je ze kunnen verleiden? Zie daar, je flyer is al bijna klaar!

Een flyer (of folder) wérkt. Ga maar na: als een bouwmarkt een aanbieding voor buitenverf in de folder zet, weet ze exact hoeveel meer verkoop dat gaat opleveren. Kortom, mensen lezen flyers en komen ook daadwerkelijk in actie!

Attentiewaarde en activatie

Een succesvolle flyer scoort op het gebied van attentiewaarde en activatie van de lezer. Zorg dus dat je flyer opvalt. Daardoor wordt deze gegarandeerd beter bekeken en krijg je nog betere resultaten. Een aansprekend voorbeeld? Snackbarketen Kwalitaria verspreidde eens rond Valentijnsdag een flyer met opvouwbare snackbakjes met daarop de boodschap: Wil je met mij een kroketje eten?

Verleid met een aanbieding of actie

Zo ingewikkeld en kostbaar hoef je het natuurlijk niet te maken. Zorg voor aansprekende fotografie en een duidelijke tekst. Maak het persoonlijk met een foto van jou of je medewerkers. Inspireer met een persoonlijk recept en verleid met een aanbieding of een ludieke actie zoals Kwalitaria.

Juiste brievenbus

Is je flyer gereed, kies dan de juiste postcodegebieden om je flyer te verspreiden. Zo val je heel gericht in de juiste brievenbus met jouw snacks. In onze webshop regel je heel eenvoudig de verspreiding van jouw flyers in ieder postcodegebied dat je voor ogen hebt. Je kunt daarna zelfs nog filteren op bijvoorbeeld gemiddelde huishoudgrootte of huishoudinkomens.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com