Wil jij sneller verspreiden of vaker verspreiden? Bel ons op 0113 70 02 02 voor een persoonlijk aanbod!
20 maart 2023

Jouw folder ‘los op de mat’

Jouw folder ‘los op de mat’? Wat dat betekent? Kort gezegd: meer aandacht, meer waarde en meer resultaat! Met een folder die los op de mat komt, dus zónder andere folders, val je 100% op. Die hoge attentiewaarde is goud waard. Zo maak je impact via de brievenbus!

Hoogste attentiewaarde

De brievenbus is zo gek nog niet. Consumenten worden doorlopend bestookt met reclameboodschappen. Het wantrouwen ten aanzien van online content wordt eerder groter dan kleiner. In dat speelveld voelt de brievenbus als vertrouwd en overzichtelijk. Niet zo gek dus dat jouw folder juist daar scoort! Huis-aan-huis bezorging bewijst zich jaar na jaar als het meest overtuigende en geloofwaardige medium voor de consument.

Losse verspreiding via de deurmat

Losse verspreiding is een verspreidingsvorm die ervoor zorgt dat jouw folder los op de deurmat valt. Zonder tussenkomst van andere folders. Ga eenvoudigweg jezelf maar na: post op de deurmat of in je brievenbus gaat stuk voor stuk door je handen. Je bekijkt het aandachtig en beoordeelt serieus of je er iets mee of wilt doen. Kortom, linksom of rechtsom, je folder wordt gegarandeerd bekeken. Hierdoor is de conversie vele malen groter. Die aandacht is uniek voor post die huis-aan-huis bezorgd wordt. En jij kunt daarvan profiteren door te kiezen voor ‘los op de mat’ bezorging!

Voordelen van ‘los op de mat’

We zetten de voordelen van verspreiden ‘los op de mat’ graag op een rij:
– Extra attentiewaarde
– Meer conversie
– Betaalbaar
– Postcode selectie mogelijk

Aan de slag!

Heb je interesse in folderbezorging ‘los op de mat’? Start nu het bestelproces in onze webshop. Dat gaat eenvoudig en snel.