27 maart 2023

Jouw folder in de juiste brievenbus

Het klinkt logisch: jouw folder in de juiste brievenbus, maar dat vergt toch een en ander. Verspreiden.com heeft in de webshop een uitgebreide doelgroepfilter. Daarmee kun je haarscherp kiezen welke postcodes het beste passen bij jouw doelgroep.

Het doelgroepfilter stelt je in staat om relevante doelgroepen te ontdekken met verfijnde filtering. Het bepalen van de juiste doelgroep is belangrijk voor een effectieve marketingstrategie. Het is natuurlijk verleidelijk om te denken dat jouw product of dienst voor iedereen geschikt is. Maar de praktijk is weerbarstiger. Om die reden is het slim om in kaart te brengen voor wie jouw diensten of producten bedoeld zijn. Als je weet waar je klanten behoefte aan hebben, kun je hier jouw product of dienst op aanpassen. Of omgekeerd: als je weet wat voor soort klanten zich aangesproken voelen tot jouw product of dienst, kun je de marketingcommunicatie op deze doelgroep afstemmen. Het doelgroepfilter op Verspreiden.com maakt dat mogelijk

Marktsegmentatie

Het bepalen van de doelgroep heet ook wel marktsegmentatie, omdat je de markt opdeelt in duidelijk herkenbare groepen. Natuurlijk wil je graag dat zoveel mogelijk mensen je product of dienst kopen, maar het kan soms beter zijn om te kiezen voor communicatie met één bepaalde doelgroep. Die keuze leidt ertoe dat ontvangers zich meer aangesproken voelen en daardoor eerder tot aanschaf van jouw dienst of product overgaan.

Zes thema’s om te filteren

Verspreiden.com biedt je de mogelijkheid om op 6 concrete thema’s te filteren, zoals de balans koop-huurwoningen, bouwjaar woningen en gemiddelde huishoudgrootte. Door op de juiste manier te filteren, valt je folder bij de juiste postcodes in de brievenbus. Wil je folders gericht gaan verspreiden? Bezoek dan nu onze webshop en gebruik het slimme doelgroepfilter.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com