9 maart 2016

Je folder in de juiste brievenbus

Als je kiest voor folderverspreiding wil je natuurlijk wel dat jouw folder bij de juiste doelgroep op de deurmat valt. Dit levert inmiddels het beoogde resultaat van folderverspreiding op: hoge respons en dus meer kans op conversie.

Om gericht folders te verspreiden, is het goed om antwoord te weten op een aantal vragen. Waar wonen jouw klanten? In welke postcodegebieden vind je je meeste trouwe afnemers? En zien postcode te onderscheiden van mogelijke potentiële klanten? Als je dat weet, kun je namelijk gericht folderen en zo je folders effectief huis-aan-huis verspreiden. Je folder komt zodoende in de juiste brievenbus terecht.

Gerichte folderverspreiding

Aan de hand van je klantenbestand kun je vaststellen hoe je doelgroep eruit ziet. Voor sommige winkels is dat makkelijker dan voor anderen. Een speelgoedwinkel bijvoorbeeld doet er goed aan gericht te folderen in die wijken waar veel jonge gezinnen wonen. Terwijl een aanbieder van rollators daar natuurlijk niets te zoeken heeft. Natuurlijk kun je ook kijken naar je verzorgingsgebied. Met andere woorden, waar komen je klanten vandaan?  Zo kun je uiteindelijk haarfijn je folder doelgroep bepalen.

Huis aan huis of met de post

Door gericht te folderen in het verzorgingsgebied van je winkel, zijn je aanbiedingen voor een grotere groep ontvangers relevant. Bereik je daadwerkelijk je klanten, dan kunnen de opbrengsten hoog zijn: op 72% van de adressen zonder ja/nee-sticker zijn ze blij met jouw huis aan huis verspreide folder. Dat leidt in 26% van de gevallen daadwerkelijk tot actie. Tel uit je winst!

Professionele verspreider

Kies vooreen professionele verspreider die weet welke vorm van huis-aan-huis verspreiding voor jouw bedrijf het beste is. Wil je met jouw folders de juiste brievenbussen bereiken? In heel Nederland of alleen in een kleinere regio? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com