24 januari 2022

JA/JA sticker verdwijnt van de brievenbus

De JA/JA, JA/NEE en NEE/NEE stickers gaan verdwijnen. Vanaf volgend jaar kan iedereen die geen reclamefolders wil ontvangen dat online aangeven. Ook als je op vakantie gaat en bij terugkomst geen stapel folders op de mat wilt vinden. Of juist wél, zodat je op je gemak alles kunt doorlezen.

De folderbranche komt hiervoor met een nieuw digitaal systeem. Daarbij kun je online of telefonisch aangeven of je wel of niet folders en huis-aan-huisbladen wil ontvangen. De website hiervoor heet InMijnBus.nl. Ieder huishouden ontvangt straks een kaart met daarop onder meer een QR-code die verwijst naar de website. Daarop kun je je voorkeur aanpassen. Doe je niets, dan blijft de situatie zoals die nu is, want folderbezorgers zullen eerst overal in Nederland noteren welke adressen wel en welke geen sticker hebben.

Makkelijk, anoniem en geen sticker meer

Het plan om over te gaan naar dit digitale systeem komt van de folderbranche zelf. Het is een manier om folders voor de toekomst te behouden. InMijnBus is een initiatief van MailDB, de brancheorganisatie die al 30 jaar zorgt voor het landelijk systeem van brievenbusstickers en de naleving ervan. Makkelijk, anoniem en geen sticker meer op de brievenbus, dat is InMijnBus!

Folders verspreiden?

Wil je zelf folders verspreiden? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com